Info

Svar på de vanligaste frågorna

All support kommer endast att ske via hemsidans chat, du kan öppna chatten i ett egen flik HÄR.

Fungerar inte chatten för dig så måste du rensa dina cookies du har olika instruktioner för olika webläsare här:

Chrome | Edge | Firefox | Safari | Safari (iOS, iPad) | Opera

På grund av säkerhet för dig och oss så används inte mail som support, vi svarar inte på några mail utan allt sker via chatten. Vi har inga andra sociala medier som Discord, Facebook eller annat just på grund av säkerhet. Hoppas alla förstår och Respekterar detta. 

IPTV är ett sätt att titta på TV, du behöver ingen antenn och ingen parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling på ungefär 30mbit/s samt en enhet för att komma igång.

IPTV eller IP-television, från engelskans internet protocol television, är television distribuerad över IP-nätverk.

Du kan se alla dina favoritprogram, Serier, Filmer (VOD) och så mycket mer för en överkomlig kostnad om året. För att titta på IPTV behöver du en box eller en app. Boxar säljer vi och vilka appar som fungerar hittar du under fliken  instruktioner. Möjligheterna är oändliga.

Det beror helt på din situation, har du en tvip box med sladd på 30mbit kommer du klara dig men det kan förekomma lagg någon gång ibland, men om du skulle kört med smart iptv appen eller liknande så är det helt annat och det hade varit svårt o klara sig på 10mbit. Men vi brukar säga att om du har fiber samt kör sladd genom routern med ungefär 100 mbit upp kommer du klara dig väldigt bra. Men! såklart kan det fungera även med lägre hastigheter dock kan det somsagt förekomma lagg! kom ihåg det iptv är bäst med sladd från routern och gärna till en box (TViP) för ännu bättre tittarupplevelse.

Nej, det är strikt förbjudet. Du får endast använda ditt abonnemang på en enhet åt gången, även om de andra enheterna befinner sig i samma hushåll. Men om du har ett tvillingabonnemang kan du titta på 2 samtidigt inom samma hushåll!

Du kan se alla dina favoritprogram, Serier, Filmer och så mycket mer för en överkomlig kostnad om året. För att titta på IPTV behöver du en enhet eller en app, som t.ex. en suverän TViP Seller så kan du ansluta din SmartTV, dator eller surfplatta. Möjligheterna är oändliga.

Alla kanaler som finns i vårat utbud (som du kan se här) ingår i alla våra abonnemang. Vi sänder alla Svenska Kanaler, C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV, UFC, Motorsport, Golf, NHL, SHL, Allsvenskan, Champions League, Fotboll och så mycket mer.

HD eller HD-Ready hette således 720p, och när Full HD gjorde entré några år senare kallades det ofta för 1080p.

Full HD har alltså 1080 vertikala pixlar, medan bilden samtidigt har 1920 horisontala pixlar.

I början av det här årtiondet började tillverkarna så smått ta tag i 4K-tekniken, även kallad Ultra HD eller UHD, som i mycket enkla ordalag är fyra gånger så hög upplösning som Full HD.

Det innebär 2160 pixels vertikalt och 3840 pixlar horisontalt

De 4000, som namnet 4K syftar på är nämligen inte längre de vertikala pixlarna utan i stället de horisontella, och egentligen har formatet ”bara” 3840 horisontala pixlar.

Om man däremot går på bio och ser en film i 4K är formatet en aning bredare, nämligen 4096 pixlar, och det är detta som har lett till namnet 4K.

1-3 dagar

Skulle boxarna mot förmodan vara slut hos leverantör så kan leveranstiden blir lite längre. Vi meddelar isåfall

Ja absolut, så länge du har en internetuppkoppling förstås!

  1. Läs Instruktioner på vår hemsida
  2. Beroende vilket märke på tvn du har, telefon eller operativsystem så kan du se på den sidan vilka appar du har att välja mellen.
  3. Läs guiden för den appen du skall använda på samma sida
  4. För att göra en beställning går du till köp och väljer abonnemang sedan fyller du bara i och följer instruktionerna som står

Detta händer då din Router eller App sparar gammal data och tror fortfarande att ditt abonnemang inte är förlängt (cache data) försök gör detta här under för att ta bort den gamla datan.

  1. Starta om din router
  2. Om inte det funkar så logga in på din router och sök upp release/renew DHCP
  3. I din m3u länk så byt ut domän namnet mot ett annat, du hittar flera på vår Discord server

 

Mina kanaler laggar och fryser en del, vad ska jag göra?
Kör Internetkabeln direkt till bredbandsuttaget för att vara säker på att det inte är routern som ställer till besvär
 
1. Oftast handlar det om routing mellan dig och vår server, vissa operatörer har ibland en dålig väg för internet från dig till oss, tänk dig en motorväg med gupp på sig, resan blir inte bra, samma sak med internet. Då säger du men Netflix funkar och jag har 500mbit. Tänk då att Netflix är ett miljardföretag med 20 servrar som du kan välja mellan, och den har alltså 20 olika motorvägar för din operatör att välja så den väljer alltid den bästa. Och med detta problemet har det inget med hastighet att göra. Tre lösningar,
 
* Byt operatör
* Invänta att din operatör väljer annan routing (de byter ibland)
* Skaffa VPN, detta är det bästa alternativet då kan du väljer olika server och på det sättet använda olika vägar till vår server.
 
 
2. Det kan även handla om en felinställd router, en router som inte kan distribuera paketen korrekt samt fragmentering av paketen. Detta gäller även er som inte kan ansluta till kanalen och den bara står och snurrar eller ansluter. Instruktioner finns inte, då det finns hundratals olika routrar på marknaden och alla har olika. Men inställningarna och konceptet är samma för alla märken, det gäller bara att hitta inställningen i routern.
 
* Stäng av din brandvägg i din router.
* Byt DNS i din router till Googles DNS som är 8.8.8.8 och 8.8.4.4 (alternate-dns.com)
* Stäng av Multicast i din router.
* Optimera MTU storleken i routern http://www.tp-link.com/us/FAQ-190.html (Valfritt, ej jätteviktigt)
* Ibland kan även avstängning av QoS i routern hjälpa. Om inte avstängning av QoS hjälpte, så gör raka motsatsen, sätt på den och lägg högsta prioritet av bandbredd till Video/Ljud och inte till surfning och filnedladdning.  
* Stänga av NAT i router (Gör detta sist, endast om inget annat fungerar)
 
 

Nej! det finns inget öppet köp eller liknande. En beställning är bindande. ​Det är därför vi tagit fram 10 dagars abonnemang för att garantera att alla kunder blir nöjda.